Audio

Bent u op zoek naar een eenvoudig muzieksysteem met oneindig veel mogelijkheden? Macxpert levert, installeert en maakt u wegwijs in het allerbeste draadloze muzieksysteem op de markt: Sonos!

U kunt draadloos genieten van muziek van hoge kwaliteit door het hele kantoor of uw hele woning, met een apparaat dat enkel een stroomaansluiting en uw iPad of iPhone nodig heeft. Sonos biedt voor elke ruimte een oplossing! Sonos draadloze speakers laten je draadloos op elke plek de juiste muziek horen. Muziek van overal in de wereld in elke ruimte op elk gewenst geluidsniveau. Het is makkelijk te installeren en erg eenvoudig te bedienen. Daarnaast ook handig uit te breiden naar andere ruimtes. Bedien je muziek vanaf je telefoon tablet of computer met één app. In elk vertrek andere muziek of of in meerdere vertrekken dezelfde muziek.

Ondanks dat Macxpert Audio zich richt op de zakelijke markt leveren we ook veel aan particulieren. Onze zakelijke klanten willen thuis ook graag een Sonos installatie vaak in combinatie met goed, stabiel en betrouwbaar draadloos internet en een NAS (Network-attached storage) om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van hun smart TV en muziekcollectie.

Deze oplossingen bedenken we samen met u als klant. Op basis van onze ervaring zijn wij in staat te bepalen welke oplossingen er echt gebruikt gaan worden en welke waarschijnlijk toch niet. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop. Naast een goede installatie is hierbij ook een goede uitleg belangrijk.

Als Macxpert installeren we uw streaming audio/video installatie bij uw thuis en/of op het werk en zorgen dat alles perfect werkt. We kennen de producten die we gebruiken door en door en zorgen hierdoor dat u het maximale uit uw muziek oplossing haalt. Wij van Macxpert zorgen samen met u voor een gedegen plan op maat zodat u jarenlang plezier heeft van een goede oplossing.

Neem direct contact met ons op via 085 303 26 29 of stuur een mail op  info@macxpert.nl. We horen graag van je!