Backup

Je zet ’s morgens je Mac aan om je mail op te halen als je aan het werk gaat. Je hoort de boing wel, maar het scherm van je Mac gaat ineens op zwart. Vreemd. Natuurlijk zet je je Mac even uit, en dan opnieuw aan. Verder dan een knipperend mapje met een vraagteken kom je echter niet. Dat, en een zacht getik vanuit je Mac. Enig idee wat er aan de hand is?

Wij van Macxpert wel, want we komen dit helaas nogal eens tegen bij onze klanten: met dat getik kunnen we rustig stellen: je harde schijf is overleden. Dat betekent waarschijnlijk dat alles wat op die harde schijf stond nu weg is. Al je bestanden, al je belangrijke documenten en je hele administratie, alles is met het defect raken van je harde schijf in Mac kwijt en weg. Wat een drama. Zorg dat het niet zover komt: laat ons de back-up voor alles wat op je Mac staat goed inregelen, zodat je dit euvel voorkomt en je nooit of te nimmer al je belangrijke data kwijt bent.

Als Macxpert bieden we oplossingen voor consumenten thuis maar natuurlijk ook voor onze zakelijke klanten in het groot. TimeMachine zorgt voor lokale back-ups op een TimeCapsule of externe HD, zakelijke gebruikers bieden we een extra zekerheid door daarnaast nog online back-ups aan te bieden in de Cloud, op Nederlandse servers. Nooit meer omkijken naar het maken van een back-up, die automatisch op gezette tijden gemaakt wordt. Wel zo een veilig gevoel.

Neem direct contact met ons op via 085 303 26 29, spreek een van ons aan op de chat via onze site of stuur een mail op  info@macxpert.nl