Hardware

Macxpert adviseert en levert aan jou als klant alle benodigde Apple apparatuur en alles wat daarmee samenhangt. Samen bekijken we je situatie en zoeken daarvoor de perfecte oplossing in hard -en software.

Wij van Macxpert hebben een grote liefde voor Apple. De perfectie integratie van software en hardware, het grote gebruiksgemak voor onze klanten en natuurlijk het fraaie uiterlijk zorgen ervoor dat we graag Apple producten leveren en installeren.

Het is tegenwoordig allang niet meer zo dat Apple moeilijk samenwerkt met Windows of andere systemen. Macxpert levert niet alleen alle Apple producten van MacBook, iMac tot iPad, maar zorgt ook voor de apparatuur om een perfect draadloos netwerk aan te leggen, je data veilig op te slaan op een NAS (network attached storage) of Sonos apparatuur voor draadloze muziek overal.

We zorgen voor de beste keuze, compleet geinstalleerd op de werkplek van je keuze of gewoon thuis als daar nog het een en ander mist. Altijd in overleg, en altijd met de beste oplossing als uitgangspunt. Tegen normaal geldende prijzen. Goede service is bij ons geen uitbreiding die los te koop is naast de garantie, maar een integraal onderdeel van wat we willen zijn: je betrouwbare Apple partner op elk gebied!

Neem direct contact met ons op via 085 303 26 29 of stuur een mail op  info@macxpert.nl. We horen graag van je!