Inruil

Je oude Mac is geld waard

Bij Macxpert heb je de mogelijkheid om bij aanschaf van nieuwe apparatuur, je oude Apple exemplaar in te leveren. We bieden je een eerlijke prijs voor je gebruikte devices. Zo hoef jij je oude apparaat niet te verkopen en ontvang je de inruilwaarde direct als korting op aanschaf van je nieuwe Mac, installatie of onderhoud of op de upgrade van je andere Mac. Uiteraard zorgen we voor veilig verwijderen van je data.

De aanschaf van een nieuwe Mac is altijd een investering. Je kent de kwaliteit die je aanschaft, maar ook het prijskaartje dat daaraan vast hangt. Gelukkig behoudt een Apple product altijd een bepaalde waarde en daarom is ook je oude Mac geld waard.

Als je je Apple MacBook, Apple iMac, of Apple iPad bij ons inruilt op een nieuwe betaal je alleen het verschil bij. En als je een Mac bij ons inruilt kunnen we er voor zorgen dat alle data een-op-een overgezet wordt. Zo kun je gelijk verder werken op je nieuwe Mac, precies zoals je gewend was.

Tweedehands Mac

Omdat Apple producten van hoogwaardige kwaliteit zijn gaan ze lang mee. Daarom is de aanschaf van een tweedehands Mac een serieuze overweging. Bij Macxpert kun je daarom ook voor een tweedehands Apple product terecht. Schaf je bij ons een gebruikte Mac aan? Dan is deze altijd nagekeken, schoongemaakt en voorzien van het meest recente OS. Indien gewenst maken we de Mac nog meer bij de tijd met een SSD of extra werkgeheugen.

Een iMac is altijd voorzien van een draadloos toetsenbord en muis. Uiteraard ontvang je van ons garantie op je aanschaf.