Wifi

Vandaag de dag wordt vaak gezegd dat Wifi een van de primaire behoeftes is van de moderne mens. Het is onmisbaar geworden. Maar waarom zijn deze netwerken dan toch niet overal even krachtig en stabiel?

Steeds meer apparaten maken gebruik van deze draadloze verbindingstechniek en ook gebruikers maken met steeds meer apparaten tegelijk gebruik van een draadloos netwerk. Een iPad of iPhone bijvoorbeeld, kan zelfs niet anders het netwerk op. Gebruikers hebben steeds meer apparaten bij zich die tegelijk gebruik maken van een draadloos netwerk en een gastnetwerk hoort al bijna tot de standaard faciliteiten. Hierdoor ontstaat een toenemende belasting van je netwerk. Slecht bereik, signaalsterkte problemen, trage draadloze netwerken en verbindingsproblemen komen daarmee regelmatig voor.

Het is niet altijd makkelijk om te achterhalen waar de oorzaak van problemen met de verbinding. Er zijn allerlei factoren van invloed op uw netwerk die niet zichtbaar zijn. Macxpert heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen en beheren van particuliere en professionele Wifi netwerken. Altijd een krachtig signaal voor kantoor of thuis. Met overal dezelfde goede dekking. Zonder haperen.

Met de professionele apparatuur van onze partners Apple, Xirrus en TP-Link verzorgen wij aanleg, beveiliging en onderhoud van je draadloze netwerk.

Neem direct contact met ons op via 085 303 26 29 of stuur een mail op  info@macxpert.nl. We horen graag van je!