Refurbished

Refurbished is een relatief nieuw concept dat snel aan populariteit wint. Ondanks dat het steeds vaker opduikt is het iedereen nog niet altijd duidelijk wat een refurbished Mac precies inhoudt. Onder refurbished verstaan we Mac’s die eerder gebruikt zijn geweest en die dankzij een opknapbeurt van onze experts weer als nieuw zijn. Op deze manier geven we bij Macxpert deze selectie refurbished Mac’s het tweede leven dat ze verdienen. Mac’s staan bekend om hun lange levensduur en we willen deze Mac’s nu dan ook aanbieden met de kwaliteit, service en ondersteuning die je van ons gewend bent!

Alle door ons aangeboden refurbished Mac’s zijn door ons nagelopen en gecheckt op 40 vaste punten. Pas als ze op alle punten voldoen doorstaan ze de strenge selectie en bieden we ze hier te koop aan; deze Mac’s doen ondanks hun veel gunstigere prijs absoluut niet onder voor een nieuwe. Daarom geven we je op al deze Mac’s ook standaard 6 maanden garantie, zodat je zeker bent van de kwaliteit in refurbished Mac’s die we je willen bieden!

Hieronder staat onze selectie refurbished Mac’s. Elke week komen er nieuwe modellen bij. Zoek je een Mac die net wat anders is dan hetgeen we aanbieden, neem contact met ons op want waarschijnlijk is deze door ons net zo snel te leveren als de andere Mac’s die we aanbieden. Door goede contacten bij de lease-maatschappijen waar het merendeel van onze refurbished Mac’s vandaan komen, is er altijd meer aanbod voorhanden dan we hier kunnen aanbieden.

Heb je een vraag, wil je meer info over een specifiek model of ben je er niet helemaal zeker van welke Mac nu de juiste voor jou als gebruiker is: we zijn altijd beschikbaar voor je via onze chat, ons telefoonnummer 085 303 2629 of via de mail. We nemen alle tijd voor je. Verkooppraatjes houden we zelf ook niet van, daarom geven we je gedegen, betrouwbaar en eerlijk advies. Dat is wat we doen, dat is waar Macxpert voor staat.

 

Hieronder de Mac’s die we op dit moment op voorraad hebben.